Sfecla rosie in otet

de Bunica in Muraturi, 27 Iul 2009 | 54340 vizualizari

 

Am facut pentru prima data acum si mi-a placut.Reteta mi-a spus-o prietena , care mi-a dat si sfecla.

 

INGREDIENTE

  • sfecla rosie
  • otet
  • zahar
  • sare
  • apa
  • otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sfecla rosie in otet:

Se ia o sfecla rosie, se curata, se taie cuburi sau batoane.

Se aseaza in borcan peste care se toarna solutia.

Solutia:

-o parte otet

-2 parti apa

-1 lingura de sare la litru de lichid

-2 linguri de zahar la litru de lichid

Se fierbe pana se topesc sarea  si zaharul si se toarna fierbinte peste sfecla.

TIPS-URI

1

In 2 saptamani se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecla rosie in otet" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

ramo_cata 1

16.11.2009, 17:07

buni o salata pentru iarna as vrea sa fac..ai vreo reteta..ceva care sa contina sfecla rosie,varza rosie,morcov...

Bunica 1

14.12.2009, 20:46

Miha, poti sa pui hrean ras cand o pui pe masa .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Castraveti bulgaresti reteta